Tarjouksessa juuri nyt

Multivita suosikit -15% syyskuun ajan

Multivita-suosikit -15 % koko syyskuun ajan! Multivita-sarjasta löydät laadukkaat vitamiini- ja omega-3-tuotteet koko perheelle ja kaikkiin elämäntilanteisiin. Hae omasi! Lue lisää: multivita.fi

-15 % (norm. 18,92-25,63 €)

Kun muisti huolettaa – Souvenaid

Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon tarkoitettu kliininen ravintojuoma. Ruoasta saatavilla ravintoaineilla on tärkeä merkitys aivoterveydelle. Souvenaidin ainutlaatuinen ravintoaineyhdistelmä on suunniteltu täyttämään varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemukselliset erityistarpeet. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Lisätietoja osoitteesta: www.souvenaid.fi

4x125 ml, 25€/l

12,80 (norm. 14,90 €)

Apteekki Fluacute zinc+

Apteekki fluacute zinc+ suihke heti flunssan ensioireisiin lievittämään oireita ja lyhentämään flunssan kestoa. Sinkkiasetaatti lyhentää  flunssan kestoa, glyseroli ja sorbitoli kosteuttavat ärtynyttä nielua sekä vähentävät turvotusta ja kurkkukipua. Makuvaihtoehtoina mustaherukka, anis, sitruuna- inkivääri sekä echina-piparminttu.

1 kpl

15,40 (norm. 19,80€)

Apobase creme/ oily creme 250g

Apobase Creme 30% ja Apobase Oily Creme 60% ovat kosteutta säilyttäviä ja ihoa pehmentäviä perusvoiteita päivittäiseen käyttöön. Voiteet ovat hajusteettomia ja parabeenittomia ja soveltuvat koko perheen käytettäväksi.

250g

10,90 (norm. 13,28)

Biorion Strong 5 mg 60 kaps.

Tehokas Biorion Strong -ravintolisä sisältää 5 mg biotiinia, tuoden lisää elinvoimaa hiuksille ja kynsille. Sarjaan kuuluu myös shampoo, hoitoaine ja hoitoneste, jotka tukevat ravintolisän vaikutusta, tuuheuttaen ja elvyttäen hiuksia. Nyt kaikki Biorion-tuotteet -15 % alennuksella syyskuun ajan!

60 kaps.

29,90 (norm. 35,91 €)