Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksemme?

Apteekkimme kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja:

  1. Alennus reseptivapaista, normaalihintaisista ostoksista ostokertymän perusteella, myös lääkkeistä.

    Ostokertymään lasketaan kaikkien samassa taloudessa asuvien, kanta-asiakkaiksi liitettyjen henkilöiden ostokset edeltävältä 12 kuukaudelta. Kertymää kartuttavat kaikki itsehoitotuotteet sekä reseptilääkkeiden omavastuuosuudet.
  2. Keskittämällä apteekkiasiointisi meille voimme seurata lääkityksesi yhteisvaikutuksia.
  3. Saat sähköpostiisi kuukausittain tarjouksemme. Katso tämän hetkiset tarjouksemme »
  4. Henkilötunnuksen sisältävä korttisi toimii kanta-asiakaskorttina. On tärkeää, että jokainen kanta-asiakastilille liitetty henkilö esittää henkilötunnuksen sisältävän korttinsa asioidessaan, jotta ostokertymä ohjautuu oikealle kanta-asiakastilille.

Liittyminen on helppoa ja maksutonta

Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme täyttämällä liittymislomakkeen apteekissamme, tai voit tulostaa lomakkeen netistä ja palauttaa sen valmiiksi täytettynä seuraavan apteekkikäyntisi yhteydessä.
Tulosta lomake (pdf) »

Liity täyttämällä alla oleva lomake

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä nappia. Liitämme Sinut kanta-asiakkaaksemme ja voit seuraavalla apteekkikäynnilläsi alkaa kerryttämään ostokertymääsi. Lomakkeen lähettäminen on täysin turvallista, sillä yhteys on SSL-suojattu.
Muistathan näyttää henkilötunnuksen sisältävän korttisi jokaisella asiointikerralla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

 

Koskikeskuksen apteekin tietosuojaseloste »