Tarjouksessa juuri nyt

Movex -sarja -15%

Mukana kampanjassa ovat Movex Glukosamiinit ja Ice kylmä-kuuma voide sekä uutuus Kollageeni Plus.  Movex Ice kylmä-kuumavoide on tehokas apu lihas- ja nivelkipuihin. Movex Glukosamiini ja Kollageeni Plus -ravintolisät tukevat nivelten toimintaa, parantavat liikkuvuutta ja sopivat siten aktiiviselle liikkujalle. Uusi Movex Kollageeni Plus sisältää 40 mg patentoitua UCIIR -kollageenivalmistetta.

koko sarja

-15 % (norm. 12,31-44,94 €)

Bepanthen Eye silmätipat

Bepanthen Eye silmätipat tehokosteuttavat kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä. Bepanthen Eye silmätipat voitelevat silmän pintaa ja suojaavat sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti. Säilöntäaineettomat silmätipat sopivat myös piilolinssien käyttäjille.

10 ml

14,90 (norm. 17,19 €)

Multivita magnesiumsitraatti + B6

Kaikki Multivita Magnesium tuotteet -15% normaalihinnoista. Hyvin imeytyvä Multivita magnesiumsitraatti + B6 vitamiini -valmiste sopii hyvin urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Nieltävä tabletti sekä purutabletit greippi ja lime-sitruuna.

90 tabl

13,30 (norm. 15,68€)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. Kaikille 1-vuotiaasta lähtien.

100 kaps

19,90 (norm. 23,62 €)